Zoomtrader

3,3 / 10

Online Brokers

Over Zoomtrader

Op zoek naar Zoomtrader reviews? Dan zit je op deze website goed. Zoomtrader is een wereldwijd online broker voor binaire opties en hier delen klanten hun Zoomtrader ervaringen. Zoomtrader heeft een uitgebreid onderwijs centrum beschikbaar met e-books en video cursussen – geschikt voor beginners en gevorderden. Zoomtrader is goed vertegenwoordigt op Facebook en Twitter. Zoomtrader heeft kantoren in de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Afrika, Azië en Australië en natuurlijk in Europa. De website is vele talen beschikbaar en ook in het Nederlands beschikbaar. Geld storten en opnemen kan op vele manieren zols Visa, Mastercard en bank overschrijvingen en Je kunt ook met iDeal geld storten. Geld opnemen gaat via creditcard of de bank. Lees verder Zoomtrader ervaringen in de reviews op deze pagina.

Zoomtrader kenmerken:

  • Zoomtrader biedt binnenkort ook toernooien aan voor investeerders
  • Je kunt een Zoomtrader account aanmaken door in te loggen met je Facebook account
  • Contact opnemen met Zoomtraderkan via een lokaal Nederlands nummer, live chat of e-mail.

All Reviews

Henk
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van Henk met Zoomtrader op 24 april 2018:

Ga nooit met Zoomtrader in zee. Één grote oplichters bende zie ook de website van AFM. Opereren vanuit duistere landen en constructies.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
hans
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van hans met Zoomtrader op 27 maart 2018:

je wordt als een koning bij de eerste 3 handelingen geholpen, daarna ben je je geld kwijt.
trap er niet in, blijf ervan af.
oplichters

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
WisseZ
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van WisseZ met Zoomtrader op 8 maart 2018:

Na aanvankelijk prettig contact (en dus bijgestort) is het momenteel op geen enkele manier mogelijk contact met Zoomtrader te krijgen. Inloggen gaat zelfs al niet meer. Diverse mails heb ik eraan gewaagd, maar GEEN reactie. Ik vrees, dat de conclusie alleen maar kan zijn, dat het grote OPLICHTERS zijn……

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Tom van Schaik
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van Tom van Schaik met Zoomtrader op 22 februari 2018:

Stelletje grote oplichters!! Dit moet gestopt worden!! € 4500 in de balans, mijn eigen geld zonder bonus. Zijn telefonisch of per mail niet meer te bereiken.
Withdrawlen is ook niet meer mogelijk via hun eigen web-site.
Je wilt als klant niet blijven maar hoe krijg je je geld terug?

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Gerard
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van Gerard met Zoomtrader op 23 januari 2018:

Wie kan mij vertellen waar Zoomtrader is gevestigd in Rotterdam!.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
pieter
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van pieter met Zoomtrader op 7 november 2017:

blijf ervan af. de computer manipuleert telkens, degene die geld hiermee verdienen en dit als revieuw schrijven zijn bekende. Kan niet anders. Je wordt gevraagd om bij te storten, bonussen worden toegevoegd, allemaal geweldig maar je verliest al je geld. Al met al, doe niets met dit bedrijf

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
p
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van p met Zoomtrader op 14 juli 2017:

je wordt geweldig geholpen door een deskundige. Deze laat je inderdaad de eerste keren zien dat je met gemak kunt winnen. Daarna halt men je over om bij te storten.
Je kunt niet verliezen zegt men, Maar de uitkomst is dat je t geld kwijt bent. Vervolgens weer de vraag om bij te storten, Laat dit, blijf ervan af en degene die melden dat ze winnen zijn of bekende van zoomtraderwant de computer laat je niet winnen.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Hans
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van Hans met Zoomtrader op 14 maart 2017:

Oplichters zijn het: eerst laten ze door koersmanipulatie winnen. Door het gewekte vertrouwen ga je bijstorten en vervolgens krijg je het geld niet meer terug. pas op met Zoomtrader, niet doen !!!

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Martijn N.
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van Martijn N. met Zoomtrader op 12 januari 2017:

Mijn favoriete makelaar!

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Nando
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van Nando met Zoomtrader op 2 juni 2016:

Zoomtrader is een simpel en to-the-point trading platform. Heb hier aardig wat kunnen verdienen met binaire opties, als je het snapt hoeft het helemaal niet zo moeilijk te zijn.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Richard van Boeckholtz
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van Richard van Boeckholtz met Zoomtrader op 23 april 2016:

Ben zelf ook gaan handelen in binaire opties en heb er flink aan verdiend. Maar nu het aankomt op uitkeren,moet ik eerlijkheidshalve bekennen dat ik nu al ruim 2 weken wacht op mijn winstuitkering terwijl ik de goedkeuring al een week binnen heb.Ben benieuwd hoelng dit duurt,anders ga ik alleen maar door met OPTIE 24 want die is heel snel. Binnen 2 werkdagen heb je je winst op je bankrekening staan. Alleen jammer dat ze niet met BITCOINS werken ,want das echt kassa als je het juist doet.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Ted
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van Ted met Zoomtrader op 28 januari 2016:

Een handelaar bij zoomtraders, Sami Haperin, raadde mij een paar weken geleden een paar handelstransacties aan die mij veel winst op zouden leveren, maar binnen twee dagen tijd was ik meer dan 60% van mijn balans op de rekening verloren. Ik probeerde hem te bereiken maar kreeg geen enkel gehoor, pas een week later had ik contact met hem en dat is jammer, die communicatie kan toch echt wel beter? Ik vertelde dat ik mijn rekening wilde sluiten en het geld op mijn creditcard terug wilde storten. Ik zou met manager Daniel Goldman in contact worden gebracht, maar ik heb wederom nog niets gehoord. Dat is jammer, want het gaat wel om geld en als men geen goede communicatie gebruikt door middel van een goede klantenservice, dan willen de klanten natuurlijk niet blijven.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid

Deel jouw ervaring

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig