Over Plus500

Wil je Plus500 ervaringen lezen van andere handelaren? Dan ben je hier aan het goede adres. Plus500 is een wereldwijd online broker voor binaire opties. Plus500 is in 2008 begonnen en helpt klanten te handelen in CFD’s, indices, grondstoffen en aandelen en valuta zonder dat deze echt aangekocht hoeven te worden. Plus500 voldoet aan wereldwijde vergunning en regelgeving zoals de CySEC, ASIC en FCA. Plus500 heeft een demo video waarbij je alvast kunt kijken hoe het werkt en je kunt ook een gratis demo-rekening openen. Op zoek naar een Plus500 bonus? Er zijn verschillende bedragen beschikbaar. Een welkomst Plus500 bonus: €25. Er zijn ook stortingsbonussen die afhangen van hoeveel je inlegt. Naast de Plus500 ervaringen en Plus500 reviews van andere gebruikers zijn de volgende kenmerken goed om te weten.

Kenmerken Plus500

  • Handelssoftware op je computer te downloaden of gebruik het online systeem
  • Plus500 is goed vertegenwoordigt op social media zoals Facebook en Twitter
  • Er is een uitgebreid kenniscentrum beschikbaar waar je meer kunt leren over het handelen
  • Binaire opties helaas niet beschikbaar, wel CFD’s met de CFD service

All Reviews

jolande
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van jolande met Plus500 op 3 december 2017:

Oplichterij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en allemaal in het engels chatten

  • 0
  • 2
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Cedric
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Cedric met Plus500 op 29 november 2017:

5000 geïnvesteerd…4 posities met winst…2 posities met verlies….maar ivm een onderhoud marge die lager ligt dan beschikbaar geld…moest ik geld storten…had inmiddels waren de posities 16.000 euro waard…paar minuten later waren al mn posities omgetoverd in verlies….sloten al mn posities met verlies…waardoor de winst van 16.000 bijna gelijk was als hun onderhoud marge….nu is alles weg….heb wel de print screen nog van 1 uur daarvoor….nu is alles dus weg…balen….wel slim gedaan…stel Dat Je nou 100.000 erin zet of meer….oei

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Claudia
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Claudia met Plus500 op 24 november 2017:

als je je geld weer terug wilt boeken doen ze heel moeilijk.
Tijdens het handelen heb ik een keer gehad dat er een spike in de koers zat waardoor mijn positie werd gesloten die ik op andere koerssites niet terug kon vinden

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Sjaak Derksen
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Sjaak Derksen met Plus500 op 14 november 2017:

Sluiten zomaar posities zonder dat ik dat wil. Komt er een domme reden met een verloop datum en vervolgens het aandeel gewoon doorgaat. 380€ foetsie

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Hamza
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Hamza met Plus500 op 23 oktober 2017:

Top broker, verdien er bijna dagelijks al minimaal 2 jaar plus/minus 500 euro mee. Ik weet niet waar al die nare ervaringen van jullie vandaan komen erg jammer

  • 1
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Faruk
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Faruk met Plus500 op 22 oktober 2017:

Storting gedaan, kon niet handelen, nam contact op met de klantenservice, deze hebben me alleen maar beledigd en weigeren te helpen. Ik wou vervolgens het geld terug, maar het geld opnemen willen ze niet toelaten, het zou 1 werkdag duren, maar een paar dagen verder geven ze alleen aan dat er een ticket en dat ik niet geholpen kan worden. Ik moet wachten tot ze de ticket hebben uitgezocht. Ik heb nooit een ticket aangemaakt of verzocht, ze stelen gewoon mijn geld

  • 0
  • 2
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Conny Vrijer
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Conny Vrijer met Plus500 op 8 oktober 2017:

Plus500 heeft mij slecht behandeld. Demo loopt prima. En zodra ik met echt geld begin, gaat het mis! Ze openen buiten mij om een verliesgevende positie. En dat terwijl ik in mijn auto zit en onderweg naar huis ben. Thuis aangekomen is het al gebeurd. Ik wil iedereen adviseren geen geld via plus500 te laten lopen. Want ieder moment kan het verdwenen zijn. Dat is mijn ervaring.

  • 2
  • 6
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Wesley
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Wesley met Plus500 op 5 oktober 2017:

500 euro gestort goed contact over de afronding boem geen contact meer.het neigt naar oplichting wa gaan het meemaken.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
D g
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van D g met Plus500 op 3 oktober 2017:

Ik begon met 100 euro op me rekening na een paar maanden ben ik een van de miljonairen

  • 0
  • 21
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Conny de Vrijer
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Conny de Vrijer met Plus500 op 22 september 2017:

Na lang via de demo geoefend te hebben, ben ik gestart met het storten van geld.
Na drie dagen voorzichtig handelen, was er opeens 3000 vaten olie short via mijn account. In een half uur een margin call en sluiten van die positie met een verlies van 850 euro. Ik weet dus van niets ….. maar zou volgens plus500 dus zonder het te weten vaten olie als positie hebben genomen. Ben gewoon mijn geld kwijt en volgens mij bestolen door plus500. Hun onderzoek wijst uit dat ik het zelf uiteraard heb gedaan. Dus …… plus500 brengt het oordeel uit over de eigen ….. praktijken. Heb in ieder geval al een klacht bij het AFM ingediend. Wie heeft voor mij nog een advies? Heb zo wie zo geen zin om bij plus500 een klachtenprocedure te doorlopen. Want ….. interne procedures leiden nergens toe.

  • 1
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Conny de Vrijer
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Conny de Vrijer met Plus500 op 13 september 2017:

Heb nog hoop op oplossing door plus500:
stort vorige week 1000 euro. AEX kopen en verkopen. Gaat goed.
Kom maandag thuis: zonder zelf iets te doen via mijn account: 3000 olievaten short, plus margin call. Terwijl markt in de plus staat. Gewoon "zo maar" 3000 vaten short en vervolgens 850 euro afgeschreven van mijn account. Wie is hier in de war? Denk toch plus500. Nogmaals heb nog hoop op herstel door plus500 en zal dat dan ook laten weten.

  • 1
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Wesley
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Wesley met Plus500 op 20 augustus 2017:

Doe jezelf een gunst en begin hier niet aan!

– Wat een belachelijk hoge transactiekosten!
– Je kan pas uitbetalen vanaf 120 euro

Je kan nog beter naar het casino, daar heb je nog meer kans om te winnen. Plus500 heeft niets met beleggen te maken.
Of doneer je geld aan een goed doel, alles beter dan Plus500 te spekken.

  • 1
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Ali
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Ali met Plus500 op 8 augustus 2017:

Zeer onbetrouwbaar. 100% inleg verlies.
Niet aan beginnen alsjeblief, ook niet met €5.-

  • 1
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Peter
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Peter met Plus500 op 7 augustus 2017:

Heel vreemd als een aandeel wat alleen maar stijgt opeens daalt naar rock bottom als je instapt.. en als je dan per ongeluk toch winst maakt pakken ze het later wel terug dus maak jezelf geen illusies dat je hier rijk word

  • 1
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
SK
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van SK met Plus500 op 21 maart 2017:

Iedereen moet zelf weten bij welke broker hij of zij gaat beleggen, maar pas op met Plus500. De problemen beginnen zodra je hulp nodig hebt van de klantenservice. Plus500 heeft dit afgeschermd met een soort tussen afdeling waar een aantal mensen de hele dag mensen afschepen met slechte hulp.

Vooral met betalen zijn er veel problemen. Ga op internet maar eens goed zoeken naar echte reviews over Plus500. Je zult vaak genoeg lezen dat wanneer je uitbetaald wilt worden dit moeizaam gaat. Ik heb zelf een overboeking gedaan van een zakelijke rekening naar Plus500 en ondanks dat dat verliep met iDeal werd het bedrag direct bevroren. Daarna kon ik het zelf maar uitzoeken, geld weg en niet eens de mogelijkheid gekregen überhaupt te starten met beleggen via Plus500.

Ga gewoon naar een broker in Nederland, wanneer je dan hulp nodig hebt kun je tenminste bij een normaal Nederlands bedrijf aankloppen, in plaats van een bedrijf dat ergens ver weg in het buitenland zit.

  • 1
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Peter
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Peter met Plus500 op 14 maart 2017:

Oplichterij, hoge kosten en de posities beginnen direct al extreem in de min. Antwoorden op mail wordt niet gedaan en beleggen via dit platform gaat je sowieso geld kosten. Wees gewaarschuwd!

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Dragan
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Dragan met Plus500 op 26 september 2016:

Het zijn oplichters!!! Ik heb al enkele honderden euros verloren en nooit iets verdiend echt nooit! Hoe lang je ook belegt, je verliest 100%!!! Echt waar 100%!! Ik heb maanden lang alle technische analyses uitgevoerd maar het leverde niets op. Elke keer dat ik inlogde op mijn echte rekening stond ik maar weer in de min. Dat klopt toch iets niet?
Mijn conclusie: BLIJF WEG VAN PLUS 500!!!!!!!!!

  • 1
  • 0
Anoeska

Hai Dragen, dan doe je iets verkeerd. Ik maak elke dag winst. Ik ben begonnen in jullie 2016 heb zelf maar €200 geïnvesteerd en heb daaruit €78.000 winst gemaakt. Kan ik je misschien erbij helpen ?

21 februari 2017

Sophie

Ik wil wel weten hoe je dat gedaan hebt!

30 april 2017

W

Anoeska wordt betaald om positief te reageren door +500. Te obvious haha

20 augustus 2017

The value entered is invalid
The value entered is invalid
Manuel
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Manuel met Plus500 op 12 juli 2016:

vorige week een account aangemaakt op plus500 voor je kan handelen worden er verschillende documenten gevraagd id, bankgegevens, adres gegevens,.. dit is noodzakelijk om het handelen te beginnen na dit allemaal doorgezonden te hebben en de uiteindelijke goedkeuring gekregen te hebben kon het handelen starten nog even het telefoon nummer doorzenden en er kwam zefs een bonus van 25euro om te starten op het account, na dit goed te beleggen en een week te wachten brachten deze toch wel aardig op (+- 5500 euro) hiervan wou ik toch al eens 4000euro laten overschrijven op mijn zichtrekening deze documenten waren dan ook van in het begin al doorgezonden en goedgekeurd nu tijdens de opname van de 4000euro begonnen de problemen alle open positie werden door de gebruiker gesloten wat niet waar was en niet kon want er stond nog een positief beschikbaar bedrag van 1840 euro op de plus500 rekening na me eens af te melden en terug aan te melden geraakte ik plots niet meer op het account na dit te bevestigen aan de klanten dienst van plus 500 kreeg ik een mail waar in stond dat ze men account hebben verwijderd, men verzoek van opname 4000euro hebben ze geannuleerd en dit allemaal omdat ik naar het schijnt in het verleden eens een account had aangemaakt op mijn naam en mijn gegevens in het systeem al stonden. hiervan is mij niet gezegd geweest ook geen problemen ondervonden tijdens de evaluatie van mijn documenten die ik ter controle moest doorsturen deze werden allemaal goedgekeurd. een weekje goed handelen en winst boeken kan je zeker doen tot dat er een opname word verzocht om je winst op je rekening te laten storten dan mogen nog al de documenten goedgekeurd geweest zijn dan sluiten ze nog je account. Status Zeer ONTEVREDEN en ZEER ONbetrouwbaar! naar mijn weten zou er dan van het begin als je je gegevens doorzend een weigering moeten komen omdat deze al in het systeem zitten wat bij mij niet gebeurd was hier hebben ze me gewoon laten handelen en winst laten boeken voor de firma zelf waarschijnlijk ik weet het niet want waar mijn winst van +- 5500 euro naartoe is is niet te achterhalen op verdere mails word niet geantwoord wel heb ik nog een mail gekregen met het email adress waarmee in het verleden een account is gemaakt met mijn gegevens waar natuurlijk 0euro opstaat waarvan zij zeggen dat ik dat account wel nog kan gebruiken om te handelen maar het account met de winst is niet meer op te sporen. Plus 500 AF TE RADEN!!!

  • 5
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Edo
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Edo met Plus500 op 26 januari 2016:

Als je klikt op “gegevens” in de “details” kolom, dan zie je of je een premie krijgt of dat je betaalt bij een shot positie en of de positie ’s nachts ook aan zal houden. Dat is tenminste wat ik bij de uitleg zie staan, wanneer je op het vraagteken gaat klikken.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid

Deel jouw ervaring

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig