Plus500

3,0 / 10

Over Plus500

Wil je Plus500 ervaringen lezen van andere handelaren? Dan ben je hier aan het goede adres. Plus500 is een wereldwijd online broker voor binaire opties. Plus500 is in 2008 begonnen en helpt klanten te handelen in CFD’s, indices, grondstoffen en aandelen en valuta zonder dat deze echt aangekocht hoeven te worden. Plus500 voldoet aan wereldwijde vergunning en regelgeving zoals de CySEC, ASIC en FCA. Plus500 heeft een demo video waarbij je alvast kunt kijken hoe het werkt en je kunt ook een gratis demo-rekening openen. Op zoek naar een Plus500 bonus? Er zijn verschillende bedragen beschikbaar. Een welkomst Plus500 bonus: €25. Er zijn ook stortingsbonussen die afhangen van hoeveel je inlegt. Naast de Plus500 ervaringen en Plus500 reviews van andere gebruikers zijn de volgende kenmerken goed om te weten.

Kenmerken Plus500

 • Handelssoftware op je computer te downloaden of gebruik het online systeem
 • Plus500 is goed vertegenwoordigt op social media zoals Facebook en Twitter
 • Er is een uitgebreid kenniscentrum beschikbaar waar je meer kunt leren over het handelen
 • Binaire opties helaas niet beschikbaar, wel CFD’s met de CFD service

All Reviews

Dragan
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Dragan met Plus500 op 26 september 2016:

Het zijn oplichters!!! Ik heb al enkele honderden euros verloren en nooit iets verdiend echt nooit! Hoe lang je ook belegt, je verliest 100%!!! Echt waar 100%!! Ik heb maanden lang alle technische analyses uitgevoerd maar het leverde niets op. Elke keer dat ik inlogde op mijn echte rekening stond ik maar weer in de min. Dat klopt toch iets niet?
Mijn conclusie: BLIJF WEG VAN PLUS 500!!!!!!!!!

 • 0
 • 0
Anoeska

Hai Dragen, dan doe je iets verkeerd. Ik maak elke dag winst. Ik ben begonnen in jullie 2016 heb zelf maar €200 geïnvesteerd en heb daaruit €78.000 winst gemaakt. Kan ik je misschien erbij helpen ?

21 februari 2017

The value entered is invalid
The value entered is invalid
Manuel
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Manuel met Plus500 op 12 juli 2016:

vorige week een account aangemaakt op plus500 voor je kan handelen worden er verschillende documenten gevraagd id, bankgegevens, adres gegevens,.. dit is noodzakelijk om het handelen te beginnen na dit allemaal doorgezonden te hebben en de uiteindelijke goedkeuring gekregen te hebben kon het handelen starten nog even het telefoon nummer doorzenden en er kwam zefs een bonus van 25euro om te starten op het account, na dit goed te beleggen en een week te wachten brachten deze toch wel aardig op (+- 5500 euro) hiervan wou ik toch al eens 4000euro laten overschrijven op mijn zichtrekening deze documenten waren dan ook van in het begin al doorgezonden en goedgekeurd nu tijdens de opname van de 4000euro begonnen de problemen alle open positie werden door de gebruiker gesloten wat niet waar was en niet kon want er stond nog een positief beschikbaar bedrag van 1840 euro op de plus500 rekening na me eens af te melden en terug aan te melden geraakte ik plots niet meer op het account na dit te bevestigen aan de klanten dienst van plus 500 kreeg ik een mail waar in stond dat ze men account hebben verwijderd, men verzoek van opname 4000euro hebben ze geannuleerd en dit allemaal omdat ik naar het schijnt in het verleden eens een account had aangemaakt op mijn naam en mijn gegevens in het systeem al stonden. hiervan is mij niet gezegd geweest ook geen problemen ondervonden tijdens de evaluatie van mijn documenten die ik ter controle moest doorsturen deze werden allemaal goedgekeurd. een weekje goed handelen en winst boeken kan je zeker doen tot dat er een opname word verzocht om je winst op je rekening te laten storten dan mogen nog al de documenten goedgekeurd geweest zijn dan sluiten ze nog je account. Status Zeer ONTEVREDEN en ZEER ONbetrouwbaar! naar mijn weten zou er dan van het begin als je je gegevens doorzend een weigering moeten komen omdat deze al in het systeem zitten wat bij mij niet gebeurd was hier hebben ze me gewoon laten handelen en winst laten boeken voor de firma zelf waarschijnlijk ik weet het niet want waar mijn winst van +- 5500 euro naartoe is is niet te achterhalen op verdere mails word niet geantwoord wel heb ik nog een mail gekregen met het email adress waarmee in het verleden een account is gemaakt met mijn gegevens waar natuurlijk 0euro opstaat waarvan zij zeggen dat ik dat account wel nog kan gebruiken om te handelen maar het account met de winst is niet meer op te sporen. Plus 500 AF TE RADEN!!!

 • 1
 • 0
 • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Edo
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:

De ervaring van Edo met Plus500 op 26 januari 2016:

Als je klikt op “gegevens” in de “details” kolom, dan zie je of je een premie krijgt of dat je betaalt bij een shot positie en of de positie ’s nachts ook aan zal houden. Dat is tenminste wat ik bij de uitleg zie staan, wanneer je op het vraagteken gaat klikken.

 • 0
 • 0
 • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid

Deel jouw ervaring

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Bonussen:
Betrouwbaarheid:
Snelheid van uitbetalen:
Eindoordeel:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig