Option FM

6,0 / 10

Over Option FM

Option FM is een online broker voor het handelen van opties. Option FM wil een boetiek broker zijn voor binaire opties wat inhoudt dat er veel aandacht is voor aandacht voor het individu en dat de brokers persoonlijk contact hebben met de traders. Je kunt bij Option FM handelen in grondstoffen, valuta, indices en aandelen. Het storten van geld op je account is mogelijk via de verschillende betaalmethodes zoals creditcard en bank overschrijving. De website is alleen beschikbaar in het Engels. Voor Option FM reviews en Option FM ervaringen kun je verder lezen. Daarnaast kun je deze punten nog in overweging nemen.

 

Kenmerken Option FM:

  • Je betaalt bij Option FM voor een account. Dit kan vanaf €250 maar pas vanaf €1000 krijg je toegang tot meerdere features van het platform
  • Option FM bonus: 100% – dit is een trading bonus waarbij je storting verdubbeld wordt
  • Option FM is goed vertegenwoordigd op social media zoals Facebook

All Reviews

Pim
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van Pim met Option FM op 18 januari 2016:

Bij option FM ben ik niet heel erg tevreden. De bonus van 100% heb ik namelijk niet ontvangen en dat is wel erg jammer. Ik heb €2500 gestort maar mijn bonus is nog niet binnen, ik zou het wel fijn vinden deze te krijgen. Mijn accountmanager zegt dat als ik meer ga storten ik mijn bonus zal ontvangen, maar ik denk dat er een miscommunicatie heeft plaatsgevonden. Wel jammer, want zo heb ik wat minder vertrouwen erin gekregen. Maar ik wacht nog even af en houd er contact met hen over.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid

Deel jouw ervaring

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig