Opteck

4,5 / 10

Over Opteck

Opteck is online broker die beginnende en meer gevorderde investeerders helpt met het handelen in binaireopties. Opteck zit al een tijdje in de business – ze bestaan sinds 2011. Opteck biedt korte termijn investeringen voor zowel beginnende als meer ervaren investeerders. Je kunt bij Opteck de meest gebruikte activa zoals valuta, indices, grondstoffen en aandelen verhandelen. Opteck heeft een normale webbrowser versie, maar ook een PC en laptop applicatie, als mede een mobiele app en een tablet app. Op deze manier heeft de gebruiker altijd de optimale ervaring. Als je op zoekt bent naar Opteck reviews en Opteck ervaringen van andere klanten kun je hier onder verder lezen.

 

Kenmerken Opteck:

  • Je kunt bij Opteck een demo account krijgen om het platform uit te proberen
  • Opteck heeft een uitgebreid kennis centrum met e-books, video’s en consultancy opties
  • Storten en opnemen kan op verschillende manieren, maar niet met iDeal.

All Reviews

Martin van Erven
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van Martin van Erven met Opteck op 2 mei 2017:

slechte en onbetrouwbare broker

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Rens
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van Rens met Opteck op 1 februari 2016:

Ik dien bij deze een klacht in over de slechte ervaring die ik heb gehad met Opteck. Ik heb deze zelfde mail ook gestuurd aan hun. Ten eerste, waarom ben ik verplicht een minimumbedrag van $250 te storten als de accountmanager niet eens met me wil handelen voor dat bedrag? Mij werd verteld niet minder dan $2500 te hebben gestort voordat de accountmanager met me aan te werk zou gaan.. Mij werden een-op-een-sessies beloofd, maar die heb ik nooit gekregen. Ik werd twee weken lang alleen gelaten met geen enkel bericht over hoe ik verder moest gaan en dat kan toch echt wel beter. Nadat ik een terug storting van al mijn geld had aangevraagd , nam Jack van Opteck contact met me op. Hij legde uit dat hij een bedrijfshandelaar was voor Opteck en dat hij mijn aanvraag had gezien voor het opnemen van mijn geld. Hij zei toen dat het zijn werk was om handelaars zoals ik te helpen een groot deel van hun verloren geld terug te verdienen om me geïnteresseerd te houden in de zaken. Hij vertelde me toen dat hij me door 6 grote handelstransacties zou gidsen met het geld dat ik nog over had, alleen om terug te krijgen wat ik had verloren. Helaas ging het behoorlijk mis waardoor ik haast niets terug heb weten te verdienen. Ik voel me nu niet op mijn gemak aangezien aan nieuwe handelaars beloofd wordt dat ze op weg geholpen worden om succesvol te handelen, en NIET dat we met rekeningen van $5000 of $10000 moeten beginnen. Iedere keer dat ik met de klantenservice praat via de live chat wordt me verteld dat mijn accountmanager aangesproken zal worden en dat ze contact met me op zullen nemen. Dat is nooit gebeurd. Dit is toch simpelweg minder goede communicatie, waardoor ik dus wel hoop dat deze klacht correct afgehandeld zal worden.

  • 0
  • 0
Isidoor Karel Stroobants

Heb Dit ook ondervonden

23 juli 2016

Martin van Erven

Isidoor, heel herkenbaar, het is gewoon scam, ze zijn alleen maar bezig om je onder druk te zetten meer te investeren, om zo pas echt geld te verdienen, alleen ze zeggen er niet bij voor hen. want wat ze uiteindelijk doen is zo snel mogelijk jouw geld laten verdwijnen. in zo genaamde slechte transacties. Ik vraag me af of zij uberhaupt het geld wel gebruiken voor trades, of dus gewoon in hun zak laten verdwijnen.

2 mei 2017

The value entered is invalid
The value entered is invalid

Deel jouw ervaring

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig