Hoe wij werken

Wat doen wij voor u?
Wij vergelijken via onze website verschillende parkings rondom Schiphol. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Hierna wordt u via onze website doorgeleid naar de aanbieder. U kunt bij ons op de website geen parking reserveren. Onze rol is bemiddelen, daarna kunt u naar de website van de parking gaan om de parking daadwerkelijk af te reserveren. Heeft u dan ook vragen over de betreffende parking, dan is de parking uw aanspreekpunt.

Hoe volledig is onze vergelijking?
In deze vergelijking voor parkings vergelijken wij de parkings van vele aanbieders. Dit zijn de parkings van de aanbieders waarvan wij productinformatie hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en prijzen.

Central Parking, Schiphol Smart Parking, Airport Parking, IParking, Valet Schiphol, Parkfly, Travel Parkingservice, Budget Parking Schiphol, Quick Parking, Good Parking, Best Parking, Sky-park, Budget Valet, Automotel, Parcare, All-in parking Valet, EasyParking Schiphol, All-in parking Zuid, Cheap Parking, Keijzer Parking, Premium Parking, Royal Parking, Sun Parking, P5 Parkeren Schiphol, Park-n-travel zijn de parkings waar wij mee samenwerken en die worden meegenomen in onze vergelijker.

Hoe vergelijken wij?
Om de vergelijking van parkings te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen welke parkings interessant zijn voor u. Alle parkings die interessant zijn voor u, tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende aspecten een rol: de prijs, de klantbeoordeling of een combinatie van beiden. Deze filteropties zijn zelf in te stellen met de eenvoudige filteroptie die wij aanbieden op onze vergelijkpagina.

De bovenste 3 parkings in onze vergelijker hebben wij met een icoontje sticky gemaakt. Dit zorgt ervoor dat deze 3 parkings altijd bovenaan in de vergelijker staan.

Wat is ons verdienmodel?
Wanneer u via onze website een parking reserveert, ontvangen wij hierover een eenmalige provisie van de aanbieder. Deze provisie wordt weer gebruikt om de website en het aanbod van parkings zo up-to-date mogelijk te houden. Dit is een vaste vergoeding die van te voren is afgesproken met de parking.