Over 24 Option

24 Option is een online broker voor binaire opties. Zij hebben als missie binaire opties toegankelijk te maken voor het grote publiek. Op het platform kun je een grote variatie aan financiële activa verhandelen. 24 Option heeft veel documentatie in hun educatie centrum dat varieert van de basis van het handelen in binaire opties tot geavanceerde documenten. Betalen (storten en opnemen) kan met een heleboel verschillende betaal opties zoals iDeal, Mastercard maar ook bijvoorbeeld Skrill.Verder kun je op basis van de 24 Option reviews en 24 Option ervaringen die je op deze website kunt lezen is het mogelijk om te kijken of 24 Option als online broker iets voor jou is.

 

Kenmerken 24 Option:

  • Klantenserviceis beschikbaarper e-mail, telefoon of livechat
  • 24 Option heeft ook een app waardoor je met je mobiel alles kunt regelen
  • Website beschikbaar in meerdere talen, maar niet in het Nederlands
  • Gratis hulpvideo’s beschikbaar voor iedereen
  • Minimale storting €250

All Reviews

ben
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van ben met 24 Option op 29 januari 2018:

Begin hier niet aan! Vooral niet als beginner.
Ze verdienen goudgeld aan jou. Als je een tijdje niet handelt, word er zomaar geld van je account afgeschreven onder het mom van 'onderhoudskosten'. Ik heb ervaring met diverse bonafide brokers en er is er geen een die onderhoudskosten rekent.
Ook zijn de spreads veel te hoog. Bijvoorbeeld de spread bij de koers van Apple van ongeveer 0,70 ct. is puur diefstal, de normale spread bij Apple is max. 2 ct.
De enorme hefboom die ze hanteren is zeer verleidelijk, maar o zo gevaarlijk.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
frits
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van frits met 24 Option op 17 januari 2018:

erg moeizaam allemaal bij hun om te registeren, vervolgens om je documenten goedgekeurd te krijgen en vervolgens om betalingen te doen en retour te krijgen.

  • 0
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Remco Schouten
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van Remco Schouten met 24 Option op 4 januari 2018:

Wat een dramatische ervaring. Eerst lukt het zonder reden niet om te handelen in de munten die je wilt, vervolgens worden er allemaal vage kosten in rekening gebracht en tot slot duurt het erg lang voordat het geld wordt teruggestort. Ik snap niet dat dit platform een prijs heeft gewonnen.

  • 1
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Charles Kolster
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van Charles Kolster met 24 Option op 8 oktober 2016:

Waarom minimaal € 250,00? Ik zou willen beginnen met € 10,00 als gepensioneerde. Ben ik dan het geld kwijt, dan is het nog te overzien.

  • 3
  • 5
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Sam
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van Sam met 24 Option op 7 oktober 2016:

Pff 1.000 euro WEG. Bedankt!

  • 1
  • 0
Peet55

en, genoten?

26 januari 2017

The value entered is invalid
The value entered is invalid
WimSel
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van WimSel met 24 Option op 5 oktober 2016:

Het lokkertje van de bonussen blijkt bij mij in de praktijk een loze belofte. Mails hierover worden niet beantwoord en de live-chat is niet bereikbaar.

  • 2
  • 0
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid
Freek
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:

De ervaring van Freek met 24 Option op 22 januari 2016:

Is 24option gereguleerd? (ik ben ook aan het zoeken naar een goede binaire opties broker – waarbij ik op zoek ben naar een aanbieder waarbij je met real gegevens gewoon gratis een demo kan runnen – blijkbaar is dat moeilijk te vinden. Liefst van al een aanbieder die uitbetaalt naar een bankrekening, die geen al te hoge inleg vereist (per operatie zou ik maximaal 1 euro willen inleggen) en waarbij het minimum bedrag voor het openen van een rekening schappelijk blijft §150 a 200 euro).

Op het internet vond ik artikels in zowel Engels als Nederlands omtrent een methode – geschreven door ene Andrew Lloyd – Hij start zijn artikel in het NL als volgt: Geachte Lezers. Mijn naam is Andrew Lloyd en ik ben financiële consultant online bij JC Investing Ltd. Mijn werk is gericht op het geven van adviezen aan personen zoals U, opdat zij inkomsten kunnen krijgen … etc. Het lijkt me een letterlijke vertaling, ik weet niet of hij betrouwbaar is want ik betrap hem eigenlijk op een fout … tenzij ik het niet goed begrijp. (is een website adres plaatsen verboden? Ik dacht dit). Anders zou ik link kunnen plaatsen – omdat ik anderen hun mening daarover wil weten, het gaat over een methode waarbij je tot zeven keer je inleg verdubbelt bij verlies … Graag reacties via het forum aub. Of hoe voeg ik een bijlage toe, dat is me nog niet gelukt, dan wil ik het artikel wel als bijlage toevoegen.

  • 1
  • 16
  • Reageer
The value entered is invalid
The value entered is invalid

Deel jouw ervaring

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Kwaliteit:
Betrouwbaarheid:
Prijs:
Eindoordeel:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig